Optimaal voorbereid naar het eindexamen

25-09-2017

Op maandag 25 september organiseert de NVvW samen met SLO de conferentie ‘Optimaal voorbereid naar het eindexamen’ voor en door docenten bovenbouw havo/vwo. Hoe kun je je leerlingen het beste voorbereiden op de vernieuwde examens wiskunde A, B,C en D met optimaal resultaat?

Tijdens deze conferentie komen in de ochtend de volgende onderwerpen aan bod: wat zijn wiskundige denkactiviteiten en hoe komen die in het examen terug, hoe benut je binnen je lessen ict zoals Geogebra, VU-stat, de Digitale Wiskundeomgeving (DWO) of de grafische rekenmachine, hoe kijk je een examen na?

In de middag gaan deelnemers onder leiding van een docent, die reeds ruime ervaring heeft met de nieuwe programma’s, de diepte in met de vernieuwde examens: hoe bereid jij je leerlingen voor op wiskundige denkactiviteiten, wat zijn praktische tips, hoe is de verdeling van onderwerpen per examen en wat zijn de concrete ervaringen van de werkgroepleider.

Daarnaast ook aandacht voor het vak wiskunde D onder leiding van een enthousiaste docent, die al jarenlang wiskunde D geeft. Alle werkgroepen hebben een praktisch karakter. Je doet je leerlingen en jezelf te kort als je deze conferentie mist.

Kortom deze conferentie is een must voor elke bovenbouwdocent.

Datum: maandag 25 september 2017
Plaats: Utrecht
Tijd: 10.00 – 16.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
Kosten: € 75 (inclusief lunch)
Doelgroep: bovenbouwdocenten havo/vwo

Schrijf je nu in!

Zowel leden van de NVvW als niet-leden kunnen zich inschrijven voor dit evenement. Als u lid bent, dan zal u eerst worden gevraagd in te loggen alvorens de inschrijving te voltooien.

Inschrijven (leden) Inschrijven (niet-leden)