1 april 2024
-

Aprilveiling Wereldwiskunde Fonds

De winterverkoop voor vaste prijzen heeft ongeveer 500 euro opgebracht.

Gedurende de hele maand april kan weer worden geboden op ongeveer 800 mooie wiskundeboeken. Naast oude school– en studieboeken uit Nederland en uit het buitenland bieden we mooie boeken aan over didactiek en geschiedenis van de wiskunde. Ook weer veel populair wetenschappelijke boeken en recreatieve boeken (o.a. over Rubik en wiskundige puzzels) en veel boeken uit de Epsilon-reeks, zowel studieboeken als zebraboekjes. Ook hebben we weer een exemplaar van de tiendelige Encyclopaedia of Mathematics! En we hebben een nieuwe rubriek: Vrouwen en wiskunde.

De totale opbrengst van de veiling gaat weer naar projecten rondom wiskundeonderwijs in ontwikkelingslanden. Kijk rustig rond en bied mee! De veiling sluit op zaterdag 30 april 2024, gedurende deze dag sluiten de aangeboden boeken op verschillende tijdstippen.

Veel plezier met deze veiling!