Bestuur

Meedenken over nieuwe examenprogramma’s havo-vwo

De vakvernieuwingscommissie wiskunde bovenbouw havo vwo (VVC) heeft onlangs een nieuw tussenproduct gedeeld met de advieskring. De NVvW is vertegenwoordigd in deze advieskring en haalt graag feedback op bij wiskundedocenten. We willen een breed gedragen bijdrage leveren aan de antwoorden die de advieskring gaat geven op de vragen die de VVC formuleerde.

Er worden twee online meet-ups georganiseerd, op dinsdag 23 april en op maandag 13 mei, beide van 19.30 uur tot 21.30 uur. Meld je hieronder aan voor de meet-ups. Na aanmelden voor een meet-up krijg je de stukken toegestuurd, voorwaarde is wel dat je ze niet verder verspreidt.

Ben je NVvW-lid
Dan zijn de stukken van de VVC hier te vinden op de, je moet daarvoor ingelogd zijn op de website. Je mag de stukken downloaden, maar voorwaarde is dat je ze niet verder verspreidt.
De VVC heeft ook een uitgebreide toelichting opgeleverd, met daarin de complete achtergrond, een voorstel voor verdeling van de domeinen over SE en CE en reacties van de VVC op eerdere adviezen van de advieskring.
Op de website kunnen leden, door het invullen van een vragenlijst, een bijdrage leveren aan de inbreng die de NVvW gaat geven voor het advies van de advieskring. De vragenlijst is hier te vinden.

Meld je hier aan voor een van de meet-ups

    Ben je lid van de NVvW?

    Ik wil me aanmelden voor de volgende bijeenkomst over de nieuwe examenprogramma's.