1 april 2024
- Redactie

Opgeven examenbespreking

Ieder jaar organiseert de NVvW centrale examenbesprekingen. Van deze besprekingen wordt een verslag gemaakt dat iedere wiskundedocent tijdens het nakijken kan inzien.

Het doel van deze bespreking en het verslag is om zoveel mogelijk overeenstemming te krijgen in het nakijken. Het correctievoorschrift is natuurlijk altijd leidend, maar in sommige gevallen voorziet het correctievoorschrift niet en dan proberen we afspraken te maken over het nakijken in deze situaties.
De deelnemers aan de examenbesprekingen zijn ervaren docenten die in overleg tot voorstellen komen. De planning voor de examenbesprekingen (deze vinden allemaal plaats in Utrecht, op loopafstand van het station):

Wil je deelnemen aan een examenbespreking, laat het dan weten via het onderstaande formulier.

    Ik meld me aan voor de bespreking van

    Hoeveel jaar ervaring met het nakijken van dit vak heb je?

    Hoeveel examenleerlingen heb je dit jaar voor dit vak?