1 juli 2023
-

themabijeenkomst 13 april 2023

Deze themabijeenkomst werd verzorgd rondom de examinering van de keuzedelen Wiskunde voor Techniek Breed (K1348) en Specifiek (K1349) door examenservicebureau Esmei.  De avond werd verzorgd door Peter van der Valk (Graafschap college)

De bijeenkomst heeft op 13 april plaatsgevonden, met circa 28 deelnemers afkomstig uit geheel Nederland. Vooral mbo, maar ook het hbo was aanwezig.

Het Esmei heeft gekozen voor een Proeve van bekwaamheid: oriënterende opdracht en eindgesprek samen met inhoudelijke toets en toepassingsopdracht. De inhoudelijke toets en de toepassingsopdracht worden echter niet door ESMEI aangeleverd, maar kunnen bijv. van STEM worden betrokken. Het examen oogt daardoor meer als een kader en niet als een kant-en-klaar examen.

De powerpoint die is gebruikt bij deze voorlichting is hier beschikbaar.

In de oorspronkelijke powerpoint werd verwezen naar de verschillende gehanteerde toetsvormen op basis van de toets voor K1348. Die verwijzingen zijn nu afzonderlijk toegankelijk:

Aanvulopdracht t.b.v. presentatie

Formulier beoordeling t.b.v presentatie

Servicedocument t.b.v. presentatie