Projectenfonds

Meet-up Projectenfonds

Het projectenfonds van de NVvW is een initiatief van de vereniging, waarmee we leden willen ondersteunen om projecten of activiteiten te ontwikkelen ten bate van het wiskundeonderwijs. Verschillende projecten hebben al een subsidie toegekend gekregen. Een overzicht vind je hier.

We organiseren donderdag 22 juni, 19.30 – 20.30 uur een meetup over het Projectenfonds. Tijdens deze meet-up kun je met ons in gesprek als je een idee hebt waar je een subsidie voor aan wilt vragen. Ook als je nog geen idee hebt, maar wilt brainstormen, ben je van harte welkom.
Een project hoeft niet groot te zijn, ook kleine dingen die het wiskundeonderwijs helpen, kunnen gesteund worden. In de meetup beantwoorden we graag je vragen en helpen we je graag met het aanvragen van de subsidie.

Meld je hieronder aan voor de meet-up.

    Ben je lid van de NVvW?

    Ik meld me aan voor de meet-up: