Redactie

Meet-up Kerndoelen

Het ontwikkelteam voor de nieuwe kerndoelen wiskunde in de onderbouw heeft een volgend tussenproduct opgeleverd. In dit tussenproduct zijn 17 concept kerndoelen opgenomen. Dit geeft dus al een heel goed beeld over de wiskunde waar het ontwikkelteam voor de onderbouw aan denkt.
De NVvW organiseert een een online meet-up om met de leden over dit tussenproduct van gedachten te wisselen, waarna het bestuur namens de leden de feedback zal inbrengen in de advieskring, die vervolgens in gesprek gaat met het ontwikkelteam. De kerndoelen zullen dit schooljaar gereed zijn, waarna gekeken zal worden hoe deze in het onderwijs ingevoerd gaan worden. Wil je nog inbreng hebben in de kerndoelen, dan kan dat via de meet-ups die we deze maand organiseren.

Meet-up 1 (aanmelding gesloten)
Datum: 4 april 2023
Tijd: 19:30 – 21:00 uur
Waar: online

Meet-up 2
Datum: 11 april 2023
Tijd: 19:30 – 21:00 uur
Waar: online

Meet-up 3
Datum: 17 april 2023
Tijd: 19:30 – 21:00 uur
Waar: Utrecht

Geef je nu op voor deze meet-up door het formulier hieronder in te vullen.

    Ben je lid van de NVvW?

    Ik wil me aanmelden voor de volgende bijeenkomst over de nieuwe examenprogramma's.