1 oktober 2022
- Wereldwiskunde Fonds

Dick Klingens veiling

We hebben dit jaar een heel speciale oktoberveiling, we noemen het de Dick Klingens Veiling. Dick Klingens was in zijn werkzame leven erg actief in de wiskundewereld, docent wiskunde (1966-2010), eindredacteur van Euclides ( 2000-2014), leerplanontwikkelaar bij cTWO (2005-2012). Dick overleed in 2021. We mochten de studieboeken van Dick overnemen en die veilen we deze maand.

Er staan bijna 800 boeken klaar, allemaal van Dick. Natuurlijk heel veel meetkundeboeken uit binnen- en buitenland. Verder veel boeken over de geschiedenis van de wiskunde en schoolboeken en studieboeken over alle gebieden van de wiskunde.

Kijk rond in alle categorieën en bied mee. Het is leuk en spannend en je steunt het wiskundeonderwijs bij leerlingen die het heel hard nodig hebben. De veiling loopt tot en met 30 oktober 2022.