Werkgroep mbo-hbo

Thema-bijeenkomsten praktijkwiskunde!

De werkgroep mbo-hbo wiskunde initieert online thema-bijeenkomsten rondom praktijkwiskunde. Dat kan bijvoorbeeld gaan over probleemanalyse of gebruik van simulatiesoftware, maar ook de vraag welke wiskunde in het onderwijs van mbo en hbo thuishoort en hoe deze moet worden onderwezen. De bijeenkomsten zijn niet alleen gericht op docenten wiskunde op mbo en hbo, maar op iedereen die te maken heeft met de toepassing van wiskunde in de beroepspraktijk.

Op 23 maart trapt Roel Jansen, docent-onderzoeker bij de Academie Engineering & Automotive van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, de reeks af met een interactieve workshop over het gebruik van wiskunde bij praktijkonderzoek in de techniek (20:00-21:00 uur). Aanmelden kan door een mail te sturen naar Christiaan Boudri. Een week van tevoren ontvang je dan een link om deel te nemen via MS Teams.

Heb je belangstelling om zelf eens zo’n workshop te verzorgen, dan kun ook met bovengenoemde contact opnemen.