Zomerverkoop bij het Wereldwiskunde Fonds gestart

2017-07-02

Nu de zomervakantie nadert, is het tijd voor de Zomerverkoop 2017. Op onze website staan zo’n 400 boeken en tijdschriften gereed. Ze worden aangeboden voor vaste lage prijzen. Veel oude wiskunde schoolboeken en studieboeken uit binnen- en buitenland en didactiekboeken zijn voor een bescheiden bedrag te koop. Ook tijdschriften, ingebonden oude jaargangen van het Nieuw Tijdschrift voor Wiskunde en Euclides en heel veel complete jaargangen Pythagoras.

Zomer2017

De Zomerverkoop loopt tot 30 september. Dus kom in de zomervakantie eens kijken op de website!De gehele opbrengst wordt besteed aan projecten ten bate van het wiskundeonderwijs in ontwikkelingslanden. 

Oproep nieuwe projecten

We zijn op zoek naar nieuwe projecten en doen een beroep op jullie ons hierbij te helpen. Misschien heeft jouw school een band met een school in een ontwikkelingsland en kunnen we een dergelijke school helpen, bijvoorbeeld met de aanschaf van wiskundemateriaal. Of je kent mensen die in een ontwikkelingsland werken en die contacten hebben met onderwijsinstellingen. Geef jouw suggesties door via wwf@nvvw.nl.

Jos Remijn, veilingmeester WwF
wereldwiskundeboeken@nvvw.nl