Op 1 mei start de nieuwe boekenveiling van het WwF

2017-04-21

Tot 30 april staan er nog ruim 200 fraaie boeken en tijdschriften op onze website, te koop voor eenLogo wwf vaste lage prijs. Deze zogenoemde “Winterverkoop” heeft tot nu toe alweer ongeveer 600 euro opgeleverd. Neem nog snel een kijkje!

Op precies 1 mei start weer de jaarlijkse meiveiling van het Wereldwiskunde Fonds. Op de website staan dan ruim 600 boeken en tijdschriften gereed, in grote verscheidenheid. Van boeken over didactiek en oude Nederlandse schoolboekjes tot allerlei (buitenlandse) studieboeken. Van populair wetenschappelijke en recreatieve boeken tot échte wetenschap. Met auteurs als Schuh, Dijksterhuis (beide delen van de Elementen van Euclides) en Van der Waerden.

De veiling loopt tot 8 juni.Bij deze veiling hebben de boeken verschillende eindtijden. Het is niet moeilijk om in te stellen dat jouw bod automatisch voor je wordt verhoogd. Dan hoef je er de laatste uren niet bij te blijven. Als je een “maximum bod” uitbrengt, wordt jouw bod automatisch met kleine stapjes verhoogd, als het nodig is tot aan jouw maximum. Kijk voor uitleg hierover hier.

We hopen dat de veiling weer een mooie opbrengst zal hebben. De gehele opbrengst wordt besteed aan projecten ten bate van het wiskundeonderwijs in ontwikkelingslanden.

Kijk dus rond op de veiling en biedt mee! Veel plezier met deze meiveiling. 

Jos Remijn, veilingmeester WwF (E: wereldwiskundeboeken@nvvw.nl

Foto6720     Foto6743     Foto6609